lugg


Hur ser Jana ut i lugg?

snabbis

det här får bli en snabbis, kom nyss hem från eurostop. hanlade lite m päronen. ingenting speciellt. innan var jag på match i kungsängen. VINST, 23-14 blev det. målade nyss jag naglarna svart. haha jag tycker det är skit snyggt. menmen nu ska jag och bloggkompis  ut och "gliiiiiiiiiiiiida" hahahhahah. men aja .. ha det super, och jag skriver mer sen.
Camilla

red pomelo




Den här frukten låg i vår fruktskål hemma. Har aldrig ätit en sån förut så jag skärde den i klyftor och smakade. Den var väl rätt god. Påminner lite om blodapelsin och vanlig apelsin. Frukten heter iallafall red pomelo.

Nu: Ska träffa bloggkompis och hitta på något. Skriver ikväll.
Jana

dagens


tröja, h&m
jeans, jc
knästrumpor, åhléns
/Jana

troublemaker


weekend

Hejsan. Vaknade för ett litet tag sen. Har redan ätit frukost och just nu sitter jag bara vid datan. Har inget för mig..
Dagens planer är väl att jag ska iväg och gratta mig kusin. Kommer tillbaka runt klockan 6. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Antar att det blir god mat och sen kommer jag väl att tjocka mig framför någon film, jag får se vad jag hittar på. Ska försöka att blogga också.
Jana


min fredags kväll;


käk
 
camilla älskar. hihi (tjockis)

ser på filmen, Creature

ingen cola för mig

Idag var det skola. Älskar fredagar med hatar våra lektioner då.. jättetråkiga. Men sen var det ännu en träning, efter den fick jag och Camilla sjuss av min pappa till willys. Vi köpte oss skit mycket gott. Verkligen tjockisar men vi bryr oss inte. Vi njuter! Aa men sen så hade vi köpt vårat och åkte hem. När jag gick ut ur bilen började jag att gå hemåt men det som hände var att jag tappade mina två colaburkar på marken, och gissa vad som hände? Jo båda burkarna går sönder och all cola sprutar ut. Jag blev förbannad! Så jag lämnade dom vid en sten och sen skyndade jag mig hem. Jag lämnade mina grejer och sprang tillbaka för att försöka ta hem burkarna men när jag kommer dit är dom redan borta! Asså jag var skit suuuur. Jag vet vem det va som tog burkarna faktiskt men alltså jag blir så sur eftersom att jag älskar cola och att jag vill ha ngt till ikväll. Fuck.. Vad får jag dricka nu? Äppeljuice kanske? Åh
Men jag orkar inge mer om det här haha, ska ta en lång dusch nu och sen ska jag sätta mig och titta på Barnhemmet med mina godsaker och något att dricka..
Föresten, Lina har färgat sitt hår brunt! Snacka om att alla blir brunhåriga ;) Men hon blev jättesöt iallafall.
Ha en bra kväll. /Jana


fredag hela veckan tack!

wiho äntilgen freedag! seriöst visst är dom härliga? haha .. jag önksar det kunde vara feredag hela veckan. men det blir väll endas än dröm? mihi :'( haha. aja.. kom nyss hem från träning.. eller nja willys. jag och jana svängde in där och köpte goooooooooooooodsaker. jummy! haha, jag köpte tre burkar.... COCA COLA! chips, och massa candy. *happyface* .. jo juste.. hann in och duscha också innan jag slände in det här. riktigt skönt. aja, men vet ni hur glad jag är? besökarna stiger fort! hah det är skit bra. ni får gärna kommentera vad ni tycker om bloggen och så. kanske något som saknas? speak, vi älskar det :) haha menmen .. ska nog fixa något att käka innan jag börjar svulla. men alla får ha en super bra fredagskväll nu!
Camilla

torkel i knipa

Haha jag och Camilla kom och tänka på torkel i knipa! Första gången kollade vi på den var typ 2 år sen och nu så kollade vi en massa på youtube. Så skön haha
 
Torkel försökte med en diss ''Vem är du själv då Sten?'' HAHA

thursday

Ja idag var det torsdag. Jätteskönt att det är fredag imorgon + att vi slutar 12! Efter skolan var det träning och sen så har jag inte gjort så mycket idag. Igentligen borde jag ha övat på fysiken som vi har tills imorgon men jag visste inte riktigt vad vi skulle göra. Visst jag kan ju alla namn på dom 9 planeterna men fakta om dom?! Det fick jag reda på idag att man skulle lära sig. Menmen det är ju inget prov.. hoppas det går bra haha. Istället har jag synkat iPoden och inget mer. Jag måste ju börja att fixa kläder och sånt till imorgon och klockan är redan halv elva typ.. Herregud. Jag var verkligen skittrött i skolan idag och jag lovade mig själv att lägga mig i tid men nej det gör man ju inte. Lixom 8 timmars sömn räcker inte.. Så jag tror jag måste kila nu. Godnatt sötnosar! /Jana


pluggande

hej allihopa! har precis pluggat klart fysiken. vi ska tydligen kunna alla 9planeter och lite fakta om allihopa. jag tycker jag lyckats bra.. haha fast nu är det bara att få in allt i hjärnan också.. suck. haha vi får se hur det går. menmen en helt vanlig torsdag idag. handbolls träning också, den gick sådär.. var lite trött men.. ja. haha nu ska jag nog bara ta det lungt. ska dricka powerking, marabou choklad och se på generation fett! hahahah bra kombination. hahahha men ha det bra!
Camilla


chill the rest

hah.. har precis pluggat in glososrna i min lättlärda hjärna! haha skit skönt faktiskt. så det är bara chill för mig resten av kvällen. yes! haha aja, lite kort om dagen; ingenting scpeiellt i skolan idag. vanliga lektioner och så. efter drog jag jana och lina hem. på hemvägen hände det än del gerejer. hih CATFIGHT mellan mig och lina. asaaaaaaaaakul! haha orkar inte berätta men spana min bdb; chillmill@ (inge lösen) . aja .. haha sen så vare lite data och som sakt lite spanksa glosor. vet inte riktigt vad jag ska skriva. ajuste, fixade naglarna nyss. vill bara säga att jag är sjukt stolt över mig själv, att jag har klarat nästan.. hur många månader. en, två? utan bitande, mjo lite gnagande frestas ju fram då och då. men jo jag kan behärska mig! haha. donken skulle bli på söndag tror jag? vi får se vem som bjuder. haha. aja, nu ska jag se på tv resten av kvällen tror jag. men ja, då får alla ha det bra!
Camilla

mitt naturliga hår


Vissa har undrat om jag verkligen har lockigt hår om jag inte plattar det, och ja det har jag faktiskt. Det kanske har lockat sig lite när jag låg och sov men det ser annars ungefär likadant ut. En aning lockigt är det ändå. Sen så ser man också att jag har väldigt tunt hår längst ner..
/Jana

trötter

Hej alla. Väldigt dålig uppdatering jag vet, men jag ska försöka att bättra mig. Ändå så har besökarna inte sjunkit och tur det! Men nu så sitter jag här och det känns som jag kommer somna när som helst, är jättetrött. La mig välsigt sent igår tror jag. Låg och lyssnade på musik tills jag tröttnade, och om jag är trött idag så lär jag ju ha legat och lyssnat väligt länge. Men nu ska jag läsa chic och jag kanske uppdaterar något interessant jag läst om.
Jana


dagens


tröja, gina
linna, h&m
jeans, gina

Kan berätta lite kort om dagen. Skola som vanligt dåra, efter skolan så var det träning. Den var rätt skön, man blev inte trött typ. Efter träningen hade vi teori och sen så åkte jag hem. Jag känner mig jätteseg på något sätt. Jag åt klart min mat för en liten stund sen och jag började för ett tag sen.. Nu ska jag duscha och sen tror jag att jag lägger mig i sängen och lyssnar på musik. Orkar inget annat, är grymt trött. Nu ska jag kila, bye. /Jana

kärlek

"handboll gör ont på utsidan men älskas på insidan"
stämmer in klockrent på mig.

Camilla

camilla älskar tisdags mornar

shingeling! dagen har väll vart helt okej. plugget och some ather stuff. (ursäkta engelskan) haha menmen käkar sånna här "Svenska LantChips" och dricker bubbel vatten. hah känner mig rätt så nyttig? men inte bara det.. är det bara jag som äääääääääääääälskar lantchips?! haha aja .. fast snart börjar det.. morsan kom hem med två powerdrickor! YEEEES. I <3 MAMi. hah men ja.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. har ingenting att berätta om lixom. men aa skriver nog något inlägg till ikväll. nej juste! haha eller alltså jo.. men kom på att jag har sovmorgon imorgon när jag såg min rubrik? hah weard.. jag vet. men men haha är fan skit lyycklig. fast sen när man väl kommit till skolan suger det hårt. går till 10 i 3 tror jag. *suck* men ja.. som sakt. skriver mer senare.
Camilla

just nu


Chilichips och cola, det är vad jag ska äta nu. Riktigt gott. Senare får jag se vad jag hittar på, säkert tvn eller datan. Har inte så mycket att skriva men vi får se om jag skriver mer senare. Puss
/Jana

candy

Kom precis hem från skolan och det första jag gjorde var att jag tog min godispåse, satte mig i soffan och började äta haha. Senare måste jag göra min spanska också. Eller så gör jag den nu istället så slipper jag den sen.. Måste hämta mina kläder hos Camilla också. Tror jag ska kila nu iallafall. Det blev ett tråkigt inlägg det här men jag skriver senare!
/Jana


ny design

sådär.. har lagt ner lite tid på den nya deignen ikväll. inte något speciellt. hade ändå ingenting speciellt för mig och + att jag ahde ju sakt att jag skulle göra en ny.. så ja här den! haha.. men ska nog gå och käka lite glass nu och kasnke se på mtv? aja men puss om jag inte skriver mer ikväll
Camilla

hahahha misslyckat.. / Camilla


min söndag

Dagen började med match. Vinst mot Spårvägen. Sen hem och efter det så ringde jag Bella. Drog hem till henne och tog med mig filmen The eye. Hade aldrig kollat klart på den tidigare.. Aja vi kollade iallafall på den. En bra film som man borde se faktiskt. Efter det käkade vi mat och åt chokladpudding hehe. Sen så hände inte så mycket. Vi snackade, målade naglarna och sen gick vi och köpte glass. Jag köpte min älsklings twister! Menmen, imorgon är det skola. Pallar inteee.. massa plugg och läxor. Men nu ska jag spela Sims haha.
Jana


Jag vet att bilderna har jättedålig kvalité men bättre än inget.. Bild på glassen jag åt iallafall.

sista helgdagen' suck..

shuuulu.. hah. jag ska snart äta tror jag. pappa sa att det skulle bli kött och potatisgratäng. jummy! haha.. men aja jag vaknade runt 12 idag. super skönt. sen gick jag upp och käkade två rostade mackor.. och ett glas kola!? hah nu börjas det igen..  peppar pepppar.. jag drogar verkligen coca cola! herregud. men aja.. sen tvingade mina päron mig att bädda sängen efter någon timmes tv och datasittande.. *ork* hah sen har jag väll inte gjort någontong speciellt.. förutom att ha suttit och garvat åt massa löjligt roliga videoklipp från youtube! hahah här är ett som får mig att både vilja kräkas och dö utav garv! hah;



Camilla

filmkväll

 
Hyrde två filmer idag, Mamma mia och Barnhemmet. Mamma mia har jag sett några gånger redan men den är fortfarnade bra och Barnhemmet har jag inte sett. Har hört att den är läskig och jag som älskar skräckfilmer kommer nog att gilla den. Men ikväll blir det tog Mamma mia med familjen. Ha en bra kväll och vi hörs nog imorgon!
/Jana

fruktsallad

Som jag skrev tidigare skulle jag göra en fruktsallad och det gjorde jag. Det blev någon exotisk fruktsallad. Jag hade i melon, mango, körsbär och sen så skulle jag ha i ananas men det glömde jag att köpa. Men den blev god ändå.
Såhär blev den:

lite nytt


Åkte upp med föreldrarna och handlade. Eftersom att jag inte var så glad hela dagen av en anledning så köpte jag lite saker som gjorde mig på bättre humör. (Ursäkta för dålig bildkvalité)
Sen så blir det myspys ikväll men jag får inte vara uppe så länge, för imorgon har jag match. Sen efter matchen ska jag träffa Bella tror jag. Det var verkligen länge sen så det ska bli kul. Men nu ska jag äta mat och sen ska jag göra fruktsallad! /Jana

akon


Jag tror att jag inte är den ända som älskar Akon. Typ alla hans låtar är grymt bra. Sen så är ju hans röst verkligen skön att lyssna på. Älskar honom. Just nu sitter jag och har lite tråkigt. Lyssnar på musik och laddar ner låtar till iPoden. Igentligen så är inte jag på topphumör.. Har inte vart det sen igår kväll. Men tänker inte sitta och snacka om det här utan nu ska jag gå och titta lite vad vi har för gott haha.
/Jana

weekend

Wiho, idag är det lördag! Alltid skönt med ledighet och sovmorgon. Idag har vi match, fast jag ska inte spela. Men jag hade tänkt att åka upp och kolla men jag pallar inte.. Hoppas dom krossar Tumba iallafall.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska kanske hyra film eller något. Sen så ska jag nog följa med och handla, har inget annat för mig. Ska försöka att blogga också.
Jana


godmorgon lördag!

käkade precis frulle. rätt så härligt att få sova ut någon dag! jag har match idag mot tumba föressten, tack och lov för att det är hemma match! skulle verkligen inte orkat åka ända till tumba.. tror det blir vinst idag, fast är inte 100 på det. dom är ju ganska grymma. elitserien? haha. aja.. efter så ska jag nog bara njuta av lördagen poch kanske gå ut. vi får se. vet inte riktigt vad jag ska skriva.. jo juste! jag fixade nu header igår. den kanske inte är så speciell.. ska nog göra om den idag ifall jag får tid. haha menmen jag skriver nog mer senare idag. bye
Camilla


kunnig

Kom på en grej nyss. En gång när jag och Camilla satt i bilen lyssnade vi på radio. När finallåten med Kevin Borg från idol började spelas (alltså melodin i början) ,frågade jag Camilla:
Kollade du mycket på idol?
Jaadå.
Och finalen?
Japp, vadåra?
Nej bara undra. Men vem är det som sjunger den här låten?
Jomen det är Sanna..

Hahaha. Hon var stensäker på att det var nån Sanna som sjöng låten men det var det ju inte. Någon som hade kollar på idolfinalen lixom..
(Och för dom som kanske inte förstog riktigt, frågade jag allt innan han började sjunga.)


dagens

här har vi dagens outfit;

Olivgrön randig tröja från H&M
Jeans från NOW
Dagens frisyr; uppsatt i toffs

Camilla

you're the only one

 

ÄLSKA CHOKLAD!

någon mer än jag som är besatt av marabou choklad?! åh seriöst. är överlycklig, ska svulla rejält nu alltså.. freeeeeeedags kväll hallå? skam på dom som inte gör det! haha ha en fettofredag nu önskar ju såklart Camilla

ps. alla måste ju typ erkänna att min kamera är helt okej?

handbolls vm är älskat

kollade på handbollen igår. Sverige-Kroatien. Sverige förlorade med 3 eller 2 bollar tror jag. synd. det är grymt underhållande att se på handboll! säger det inte bara för att jag själv spelar utan att det är för det är ju fan drag igenom hela matchen. mål.. mål.. mål.. straff.. mål.. utvisning.. mål.. aa ni fattar? inte lika intressant att se på fotboll när dom gör mål en gång i kvarten. men folk tycker ju olika. men alla lär ju ta sig tid och se på en handbollsmatch iallafall. och speciellt nu när det spelar vm? hah, aja som sakt tråkigt nog förlorade sverige igår. både jag och trulls vart ju rätt så besvikna..
Camilla


pannkakor till middag

hej allihopa! ska precis börja käka mina underbara pannkakor som min far har gjort till mig, hih.
det är väll en självklarhet att man har; hallonsylt socker och rinnande grädde?
Camilla



ingen rubrik

Både jag och Camilla bloggar efter träningen ikväll. Puss så länge


dagens


Dagens outfit;
tröja, h&m
t-shirt, aksara
jeans, gina
/Jana

det är inte alltid bra att ha långa naglar


När min syster kom hem idag visade hon mig sitt lillfinger. Som ni ser på bilden, såg jag att det var en röd rand på nageln. Hon förklarade att hon kom åt med nageln mot något hårt så det började blöda där inne. Den sprack och det gör riktigt ont. Ajaj tänkte jag.. Och man vet ju inte riktigt vad man ska göra. Ska man bryta nageln? Eller ska man låta den växa för att sen kunna bryta av utan smärta?
Jana


the sims 2

jag är drabbad. börja aldrig spela sims även ifall ni bara "vill spela EN gång" haha .. det är nämligen så att jag har blivit beroende. helt sjukt! det borde förrbjudas. (fast ändå inte) hahhaha. aja.. tänkte spela litegrann. när jag var sjuk spelade jag en hel dag! snacka om nörd. hahaha aja, ingenting speciellt hände i skolan idag, bara tråklekitioner. eller sista lektionen var helt flum. jag garvade så jag höll på att kissa på mig. lina är ju bombad i halva skallen. hahahha aja sen efter plugget drog vi iallfall ner till öb, jag jana och lina. haha snacka om uff barn. öb?  menmen.. rikigt billigt godis och glasögon! hahah (endast vi fattar såå) haha. men nu ska jag slukas av the sims och hoppas jag kommer ihåg att man måste sova. haha ha det bra
Camilla

australiens next top model=sämst

Hejsvejs. Idag var det skola dåra. En riktigt tråkig dag kan jag säga er. Sen efter skolan drog jag, Lina och Camilla till ÖB. När jag kom hem var det en gubbe som var hemma hos oss, han håller på och renoverar.. Kollade på tv och märkte att det fanns något som hette Australiens next top model. Alltså det var så tråkigt! Programet med Tyra Banks är verkligen mycket bättre. ''Den riktiga'' om man kan säga så. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Hell's kitchen.
Jana


snabbis

slänger in ett litet snabbt inlegg nu iallfall. orkar inte skriva, eller jag har inte att skriva? haha. aja ni kanske redan listat ut att ingenitng speciellt hände i skolan idag. bara massa trårk. en helt vanligt dryg tisdag helt enkelt. ska kolla på.. MTV! nu. hahah sen ska jag nog bada! YES. hahah tänkte käka druvor också.. är extremt sugen på det! tur att mor min köpte det. wihi. juste.. gjorde precis klart allt till imrogn.. eller asså kläder och så. pallar inte hålla på imorgon. har märkt att jag är extremt trött på månarna. it´s sucks! någon mer som känner som jag? och när man tänker på att man ska göra det i typ 5 år till vill man ju bara dö! aja. men ha en bra tisdag. jag skriver mer sen.. kanske något mer intressat -.- hhahah.
Camilla

dagens

 
Dagens outfit;
tröja, lindex (vikte upp den lite på bilden)
linne, h&m
jeans, jc
Dagens frisyr;
utsläppt
/Jana

daance

Igår kväll kollade jag på en massa klipp från youtube. Det var typ ett gäng som dansade hur grymt som helst. Alltså kolla bara.. Vem vill inte kunna dansa som dom? Man blir nästan sugen att börja på dans haha.



Jana

start på veckan

Måndag idag då, vilket betyder skola. Helgen går sjukt fort varje gång och två dagars ledighet räcker inte. Menmen..
Kom precis hem, sitter och äter choklad, typ favoritgodis just nu. Senare ska jag plugga spanska för vi har prov imorgon. Det har inte hänt så mycket så har ingenting att skriva om.
Jana


ginatricot är nog alla flickors kärlek

som sakt, ginatricot är nog alla flickors kärlek när det gäller mode. det är typ världens bästa standardbutik, dom har lixom allt från små örhängen till supersnygga klänningar? vad mer kan man bejära lixom. och det bästa är ju att det inte alls är nå dyrt typ. tänkte visa nårgra utav deras plagg.

299 kr
199 kr
99 kr
299 kr
149 kr

Camilla

lite om dagen

Ska försöka med ett inlägg innan jag ska sova haha. Fast det ska jag göra om någon timme men iallafall. Hela dagen har jag bara suttit vid datan, lyssnat på musik och kollat på tv. Har just färgat mina naglar, så nu är dom lite sådär orangeröda. Juste, imorgon ska både jag&Camilla börja med att lägga ut dagens outfit ibland och det blir bättre uppdatering imorgon! Men nu ska jag platta mammas hår haha! Puss.
Jana


VÅR&SOMMAR ACCESSOARER

Såg janas söta blommor som hon hade hittat på h&m, tänkte ladda upp lite mer sommar och vår accessoarer från olika butiker.

1.    2.    3.

4.     5.      6.

7.     8.          9.

10.   11.  12.

13.

1. Ett super läckert armband från topshop för 130 kr
2. En mörkbrun läder axelväska med fransar från topshop för 800 kr
3. Ett par choklad färgade höga pumps från H&M för 298 kr
4. Ett rosa midjebälte från H&M för 79:50 kr (finns även i turkost&svart)
5. Ett bar guldiga korall liknande örhängen från topshop för 220 kr
6. Sommrigt rosa halsband från topshop för 385 kr (finns även i gult)
7. Fräsch ljusbrun axelväska från H&M för 249 kr
8. Pilotliknande solglasögon från H&M för 79:50 kr (finns även i silverkant)
9. Ett svart midjebälte med blomma från Lindex för 99 kr
10. Fräscha färgglada örhängen från H&M för 39:50 (finns även matchande halsband)
11. Söta sandaler passar perfekt till en lätt solbränna från Topshop för 176 kr
12. En blomma som brosch/hårspänne från H&M för 39:50 (finns även i röd)
13. 4-pack med söta små sommriga örhängen från H&M för 29:50
(mer varor hittas på deras hemsidor)

Camilla


söndag

Jag vet inte riktigt om det kommer bli något bloggande för min del idag. Mår inte bra, har huvudvärk och mår lite illa. Men jag bloggar väl imorgon förhoppningsvis. Men jag kan väl berätta vad jag har gjort idag. Först hade jag match mot Lidingö, vinst! Sen så åkte jag hem och har bara suttit och kollat på repris av let's dance. Nu ska jag äta något, är hungrig haha. Ha det bra!
Jana


sommrigt

Titta vilka hårklämmor jag hittade från H&M. Tycker dom är jättesöta för bara 19.50! Finns även i vitt och blått.
Jana


lördag

herregud, vaknade kvart i 2 idag. snacka om att jag inte riktigt var utvilad. skönt vare iallfall men jag var tvungen att skippa frullen. hah. aja igår blev det ingen "PHONEbooth" för att jag hittade den inte. men jag var ju bara så filmsugen så jag såg ADRIFT istället;

den handlade om 6 vuxna människor som skulle ut på havet och fira en utav männen som fyllde år. de åkte med en rätt stor och hög båt. amen det var en kvinna med som var livrädd för vatten och hon hade m sig ett litet barn som kanske var 1 år? amen iallfall så besätmde de sig för att ta ett dopp, alla förutom kvinnan och en man. men tillslut så tog typ mannen tag i henne och hoppade ner i vattnet från båten. dumt nog så var det ingen som hade fällt ner stegen. (man behövde den för att båten var extremt hög, man kunde inte komma upp på ngt annt sätt) amen de 6 är tvungna att kämpa, men efter några obehagliga timmar så avlider en efter en..
(ursäkta att jag typ berättade hela filmen) hahahha. men den var väll helt okej tycker jag.. inte VÄRSTA spännings filmen, men spännande var den iallfall. se den
Camilla

superstar saturday

Alltid när det är lördag kommer jag på att det är superstar saturday på mtv. Ett program som går ända från 16.00-23.00! Det kommer att spelas musik och framför allt kommer det att vara jättebra program. Perfekt om man inte har något speciellt för sig på en lördagskväll. Så kommer min kväll att se ut iallafall. God mat, snacks och programet.
Jana


kväll

Åååh, nu såg jag att Camilla skulle kolla på telefonkiosken! Fan vill också se den. Vi kollade på den i skolan och våran lärare stängde av precis när det var som mest spännande. Menmen, vad ska jag hitta på en fredagskväll? Har ingen aning. Tror det blir datan säkert, sorgligt nog, eller så kanske jag tankar iPoden med ny musik.
Iallafall, ha en bra kväll
/Jana


en helt vanlig fredag

kom precis hem från kära vikingahallen. har vart och kollat på både mina egna bruds som tränade och herrarnas astrissta match efteråt. det sög även fast dom vann. haha det var lixom inget drag! hatare. menmen ingenting särskilt i skolna ida tror jag? haha förutom att jag elin lina och jana typ plojjade med maten i maaaaaaatsalen! haha snacka om wearda människor alltså. hahahaah
men men ska nog hoppa in och ta en snabb dusch. sen så tror jag nog att jag sätter mig och glor på "Telefonkiosken" eller på engelska " PHONEbooth" . vi började att titta på den i skolan. men sen tog lekitionen slut när det typ var som spännigast. haha "spännigast(?)" hahah skit samma, ni fattar väll?
så som jag har uppfattat det så handlar den om någon snubbe som blir hotat av en okänd man i en telefonkiosk. han typ iaktar honom där ahn står och snubben vet inte vem det är. han hotar med att om han inte ringer till sin fru och talar om att han har haft ihop det med en annan så kommer han att skjuta honom ("snubben") haha vet inte vad han heter) men ja.. det är nog en sån här panikfilm.. eller alltså en strässfilm tycker jag dåra. men se den. det ska iallfall jag göra! haha
Camilla

äntligen fredag

Fredagar är sköna. Vi slutade klockan 12 och jag, Camilla, Lina och Elin gick och åt mat. Vi åt väldigt mycket men vi lekte med maten också! Vi hade roligt asså. Sen så begav vi oss. Det tog ett tag att komma hem eftersom att vi var rätt trötta av någon anledning. Men vi fick med oss några bilder istället:

Trion haha

Bärde upp ''tunga'' Camilla

Finalina

Schtek

Vi driver

Lite flumm

Sötnos

Aja, nu var det dags att gå hem
Jana


vårmode 2009

När jag kom hem idag så låg det en elloskatalog vid dörren. Jag frös jättemycket för det var så kallt ute, så jag bestämde mig för att värma mig i en filt och kolla i katalogen. ''Våren och sommaren 2009'' stog det ungefär på framsidan. Aja, satte mig ner för att kolla och bland det första som det stog var att den blåa färgen skulle vara något i vår..

Så om någon vill följa modet så kan man ju sattsa på blått.

Sen kollade jag h&m's hemsida. Där stog det att vårmodet skulle vara exotiskt. Kollade runt lite och vissa kläder var färgglada. Men jag hittade tex den här h&m-outfiten som inte var så färgglad:

Bruna shorts, vit tröja, väska, tunna armband och färgglada naglar. Fintfint.
Fast det måste nog vara mer en sommaroutfit.

Sen såg jag att pilotbrillor, sjalar och stora armband fortfarande skulle vara populärt iår:

Jana


min mamma är världsbäst! tro det eller ej..

hahahhha vet ni vad min mamma kom insläpandes med genom dörren? hahaha 2 big bag chips påsar! JIHO! fatta vad gott.. haha eller ja.. ena var jordnöts ringar och andra grillchips - jummy! i love you mama hahahhaa (tjockis jag vet)
Camilla


onödigt eller nödigt(?)

haha, när jag väl städade garderoberna insåg jag hur mpnga jeans jag hade! använder typ 2 av 9.. men ändå går man och köper nytt? camilla, nu äre skärpning på hög nivå. jag insåg också att jag hade samma problem med mascaror..
Camilla






garderobs rensing

rensade ju garderoberna för några dar sen, det behövdes verkligen.. bilderna laddade jag upp för kanske 2 min sen haha. ni får verkligen inte tror att jag typ rullat runt i mina lådor för att det ska se stökigt ut eller något.. men tror mig! haha jag fejkar inget när det gäller mina garderober. its real (tyvärr)
Camilla

FÖRE                                                            EFTER
                     

                   

                 

                
(klicka för större) 
men alla måste erkänna att jag är rätt bra?


dagens

 
Dagens outfit;
kofta, aksara
linne, h&m
jeans, jc
Dagens frisyr;
utsläppt
/Jana


det sprätter i benen!

gud! jag vet inte vad jag ska göra, tror jag måste ut och promenera eller nåhot sånt! kanske tar en sväng till matnära.. välldigt snart! det sprätter i benen på mig! :o och då menar jag verkligen det. äre för att jag är trött eller för att jag inte är det? säkert för att jag egentligen vid den här tiden brukar ha min handbolls träning, alltså verkligen SAKNA.. tillbaka till den nästa torsdag tror jag, läääääääääääängtar. herregud ska gå och köpa en powerking nu, eller nej två! HEJDÅ HAHAHAHA
Camilla


ingen sjukling här inte!

hahah, jag känner mig fan inte sjuk längre! haha även fast jag ska käka äckliga tabbletter i typ 8 dagar till? -.- dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt. men aa.. hade panik nyss.. fick reda på att vi hade läxa fast inte fan visste jag i vad? eller  jo  asså matte haha.. men inte vilka sidor .. men gud, tack sofie! hahah vad skulle man göra utan haglund alltså? hahahah. aja, det betyder väll bara att man får sätta igång snart? men ja, aa ingenting speciellt hände i skolan idag faktiskt, hahaha WOW! typ första vanliga dagen i plugget efter jullovet? haha som ni kanske läst så hare hänt rätt skumma saker.. men ja, efter pluggandet ska jag nog se ite på tv och kanske trixa m lite bilder på photoshop. haha juste aa det bestog typ min ledighet av när jag var sjukling. photoshop och tv. haha och så vill jag bara avsluta inlägget med att jag älskar dianas mackor! HAHAHAHA
Camilla

HAHAHA SLÄNGER UPP EN 10000000ÅR GAMMAL BILD PÅ MIN BLOGGKOMPIS
haha bara för att jag känner för att vara lite elak, ledsen cooling men jag var tvungen (så söt)haha

(mycket "hahah" i detta inlägg, förlåt..)

skola-träning-sova

Då har ännu en dag gått. Idag hade vi hemkunskap för första gången och det var ju så mycket roligare än musik som vi hade förra terminen. Efter skolan hade jag träning och kom hem för ett tag sen. Sådär har min dag sett ut iallafall. Har ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen. Eller jag tror att jag ska titta klart på The Eye. Jag hann inte se klart den igår och jag såg inte så mycket av filmen, men den var redan läskig vissa stunder. Annars tänker jag väl sova snart. Orkar inte skriva mer just nu. Hejdå
Jana


klockan är 12.30

klockan är 12.30 och jag säger godmorgon. hahah har precis ätit frulle och gick upp för kanske en halvtimme sen. vaknade egentligen kvart i 9 för att ta min medecin, sen somnade jag om - skitskönt! aja, vet ni? jag känner mig typ frisk! WIHO.. fast det är väll säket bara för att medecinen börjat verka, smärtan kommer väll tillbaka om någon timme. bajs på det. men men jag gör ingenting specillet, lyssnar lite på mtv, nyss visade dom pussycat dolls - when i grow up. haha jag älskar den videon. vet inte varför.. den är väll maffig? haha. vad ska jag hitta på idag? mamma tvingade mig att städa min, nej mina* garderober. skryter inte eller något sånt, men jag har J*VLIGT mycket kläder.. och hälften använder jag inte ens? måste verkligen rensa, alltså önska mig lycka till? haha, till lunch blir det nog sallad, orkar inte m något annat. ajuste, jag käkade blodappelsin igår.. jag vet inte riktigt om jag tyckte det smakade nå vidare.. den var väll lite sur.. eller eftersamken va typ besk. uch nej det är inegning jag kommer äta fri villigt. men ja.. jag får väll sätta igång m garderoberna. skriver mer sen .. kanske lägger upp några bilder.
Camilla



uttråkad

"Godkväll svenska folket, klockan är just nu 22.20 och nu sänder vi nyheterna. Vi börjar med den som alla har uppmärksamats av och som har givit oss alla en stor chock.. Camilla är super uttråkad! stöd henne genom att ringa detta nummer; 0700 49... "

UNGEFÄR SÅ DÄR KÄNNER JAG. ååh, har absolut ingenting att göra. och jag vet inte ens om jag är trött eller pigg? det måste varit fel piller jag fick av läkaren, hahah.nej men det känns om om jag inte lever. haha gör inbgenting, absolut ingenting! ska ksnke knäppa på tv och checka lite mtv? tror ni det hjälper? nej säkert inte. haha förslag på vad jaaaaaaaaaag kan göra? orkar inte sova för imrogn är jag ju ledig pga att jag "smittas" *lipar* åh. HJÄLP MIG! hahahha
jag vet att jag egentligen borde sova eftersom jag är sick och så.. men det är inte ens kul? hahah aja, ska nog käka lite dillchips nu om min hals klarar av det. bajs hejdå
Camilla

filmdags

Tänkte ta och titta på en film innan jag ska bege mig till sängen. Det får bli en skräckis vilket jag älskar. Får se hur bra den kommer att vara och om den är en aning läskig. Men filmen heter iallafall The Eye.
Jana


plugg

Har pluggat lite nu och ska fortsätta senare. Orkar verkligen inte, det går jättesegt. Men vad ska man göra lixom..
Juste, när vi började skolan igen efter lovet så fick vi ett nytt schema. Imorgon börjar vi 20 över 9 vilken är vääldigt skönt, fast vi slutar ju senare. Det är jobbigt att sluta sent men om man har svårt att gå upp på morgonen så tackar man nog inte nej till lite sovmorgon.
Jana


något man vill se


början av veckan

Hej på er. Kom hem för ett tag sen och sitter just nu vid datan och lyssnar på musik. Idag hade vi spanska och vi fick reda på att vi har prov nästa tisdag! Shit, asså det känns som att jag måste repetera jättemycket av alla kapitel vi har jobbat med. Plus att vi har läxa tills imorgon och torsdag. Asså hjälp mig! Så nu har jag ganska mycket att göra och ska börja med det snart.
Jana


jävla halsfluss

shuuuuuuba! hatahatahata äckliga bakterier som gör en sjuk! åh, jag var nyss hos läkaren, eller nja för en och en halv timme sen kanske? aja, jag fick ta sånt där äckligt halsprov! jag tror nog alla har gjort det någongång.. när dom petar ner en sån där lång typ tops i halsen.. usch jag hatar det, man får typ kvävningar. menmen.. jag fick ta stick i fingret också! fast jag fick inget klistermärke även fast jag inte ens skrek! man ba hallå? (driver) hah, aja tillslut så berättade dom att jag hade halsfluss! åh. jag ska käka medicin i 10 dagar och får inte spela handboll medans jag tar dom där stora tabbletterna ! alltså jag kommer dö! vill spela handboll :'( menmen. . tror nog att jag snart ska sätta mig under täcket och käka lite sallad och efteråt så ska jag käka annanas eller kasnke blodapelsin, jag får se. men ja ni får ha det underbart imorgon i plugget. för själv ska man ju mysa hemma! haha fast det gör dunder ont i halsen så jag tycker nog att ni ska vara rätt lyckliga endå, tycker fan synd om mig själv..
Camilla

dagens mys outfitt;

STICKAD TRÖJA
VITT LINNE
ADDIDAS MJUKISAR


dålig uppdatering

Ojojoj, bara ett inlägg igår och första inlägget för idag. Inte bra.
Kan börja med att jag var tvungen att vakna klockan kvart över 7 idag. Hemskt, jag somnade om två gånger.. Sen fick jag ändå gå upp ur sängen och börja fixa mig och äta frukost. Sen åkte vi iväg med laget och spelade match mot Täby. En seger idag då. Efter det så åkte jag hem igen och sen till vikinga med Camilla.. Kollade lite matcher och umgicks.
Annars var vi hemma hos henne.
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Tror att jag ska ta det lugnt bara. Och nu ska jag äta godis och dricka läsk, alltså tjocka mig!
Jana


fredag

woho fredag! sitter och chillar frmför let's dance & mtv med chilichips poch powerking. hahah (FETTO!) men aja, kom hem från kära vikinga för kanske 1 timme sen? spelade träningsmatch mot 94orna, stryk. men men.. haha idag vart det ju typ drama också? hahhaah först branden i onsdags och sen idag.. aa våran äkta lärare stog och informerade oss om vad som skulle hända nu efter branden, och helt plödsligt hör man en jävla smäll och då ligger våran lärarstuden mitt på golvet. hon svimmade av något själv och i fallet slog hon typ i skallen av någon av våra bänkar och började blöda. menmen.. GRYMT LÄSKIGT! seriöst alla blev fett chockade och rädda? hon mådde bättre men var endå tvungen att åka in till akuten, på grund av ett skäl. men det behöver inte all veta? hahaha. men nu börjar let´s dance! CIAAAO!
Camilla

fredag

Sitter med en klubba i munnen och en 50 cl flaska cola. Fredagschill haha, nej jag ba skoja. Men det var skola idag iallafall. Asså det luktade verkligen illa där inne! Men efter skolan var jag och Camilla hemma hos mig en stund, sen var det träning.. eller igentligen match mot F-94. Förlust haha.
Har match i Lidingö imorgon också. Roligt men jag ska upp runt 7, herregud. Tror att jag ska packa väskan och sånt där idag och så ska jag bara klä på mig och äta frukost imorgon så kan jag sova längre.
Aja, ha en bra kväll.
Jana


music


RIO - shine on

Dj Jurgen - a higher love

2pac feat Eazy-E - real thugs

Laurent Wolf - explosion

Sharam - the one

Lumidee feat Tony Sunshine - she's like the wind

Agnes Carlsson - release me
 
Crossfire - lady

pimp my ride

sitter och kolla på mtv där dom visar pimp my ride, det är rätt chill faktiskt. fast jag stör mig grovt på en sak. alltså kolla dom ska licom göra om skrotbilar till värsta lyxen? asså deras bilar blir grymt snygga, men är det inte n¨gon mer än mig som tycker att som överderiver lite?! .. hallå eldsvågor och typ guitar hero i baklyckan? vart ska allt bagage få plats? eller ja.. ni vet.. typ om man ska ut och resa med massa resväskor typ, och så är "bakluckan" som inte längre är en baklucka fyld med sterior och plasmatvapparater och sånt. och vem vill åka runt med massa blommor på bilden. som sakt visst det kanske ser grymt ut, men jag skulle iallfall inte vilja att min bil såg ut så? dom kan väll bara gära det lyxig? typ hel färgad och as bra högtalar och sdanna saker? hahahhah varför överdriva helt enkelt? sick.

Camilla


kul grej, hahahhaha mob?

Hur stavar jag mitt namn?
Mitt namn: camilla
Utan att se: camilla
Med hälen: cccam,illööa
Med näsan: camkji9lla
Med armbågen: camilla
Med pannan:  cioolas


TRÅKIGT MED STORT T

har du pojkvän/flickvän? - nej
har du haft pojkvän/flickvän? - ja
har du hatat någon? - absolut
 har du sagt "jag älskar dig" till någon? - aa det har jag
har du varit kär?- ja
är du kär nu? - nej
i vem? - ingen..
 kan du vissla? - självklart
äger du en dildo? - haha nej
äger du mer än 5 par string? - nupps
äger du en mascara? - ett dussin -.-
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - inte mer än 5 olika
är du en fjortis? - nej det är jag inte
är du emo? - nej det är jag inte
är du brat? - hahahha nej
gillar du vältränade killar? - absolut!
gillar du nörd-killar som pluggar? - killar är inte nördar för att dom pluggar? hah pst.
gillar du bad-boys? - ts vente
gillar du tjejer? - jag är inte lessbisk
har du över 10 bhar på dig just nu? - nej?
har du nångång tyckt om någon i din ålder? - tror det
kan du köra skoter? - kan och kan.. gjort det en gång, fast då gickdet sådär..
haha kan du leka apa? - kan inte alla?
är du brunett? - inte egnetligen, men ja nu
är du blond? - inte nu, men egentligen.. hahhha
har du haft svart hår/har du? - nej
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - spyr man om man gör det? :s
vad har du på dig för underkläder? - trosor och bh?
har du sugit av eller runkat av något? nej -
vet du vad oral/anal sex är? - jaa
har du haft oral/anal sex?- angår ingen här
vem fick du sms av senast? - SL haha (beställde bussgrej :s)
vem skickade du sms till senast? - calle tror jag?
vem ringde dig senast? - mamma
vem hånglade du med senast? - nämner ingen
vem pussade du senast? - minns inte
vem kramade du senast? - lina tror jag
vad drack du senast? - päron cider
vem var din senaste KK? - men vem undrar?
hahah när däckade du sist? - håller mig vaken
är du allergisk mot något? - pollen -.-
räcker det med pinsamma frågor för dig nu? - sure

skola imorgon

tjingeling! vissa kanske tror att våran första skoldag är imrogon så som jag har publicerat min rubrik. men nej. vårna första skoladag var i ondags, fast idag var vi lediga.. skumt? haha nja det kan man väll aksnek säga för i onsdags ( alltså vårn första skoldag) var det någon som tände på våran skola. eller ja.. det var tydligen tre tånorskillar som går i nian som tände på en raket i en av enheterna.. så typ hela korridoren började brinna så våran första skoldag spenderade vi ?inspärrade? i våran idrottshall, hela skolan! skit grygt. så kan man börja snacka om flyktingsläger. shit asså. aja.. det gick bra till slut tror jag.. eller ja till slut fick vi gå och hemts våra grejer och vandra hem. men men nu håller människor på att typ sanera halva skolan .. och det kan tydligen ta ett halvår?! menmen.. här är några bilder från hur det ser ut..
Camilla
   
  

lite nytt

Ja som jag skrev så skulle vi kanske upp till eurostop och vi åkte dit. Gick runt och kollade lite och det var rea fortfarande. Inne på wedins var det ju halva reapriset! Menmen, direkt efter åkte vi till träningen iallafall. Fick även med hem två saker:
 
tröja från aksara

solpuder

/Jana


ledig

Vaknade rätt sent idag men tidigare än vanligt. Skönt att man är ledig idag också. Tänkte åka upp till eurostop med Camilla och köpa lite saker men får se om det blir nått. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Sen ikväll är det träning. Juste, det kommer några låtar sen också.
Jana


lite av janas sommar


Vi kan börja med den här bilden. Vi skulle bada och vi behövde gå ner sjukt många trappsteg till stranden. Tänk sen när vi skulle gå upp.. man blev jätte trött! (Ukraina)

Här är en bild när jag är påväg ut ur vattnet. Var tvungen att täcka över munnen och mitt hår var ju blött..

En annan dag solade vi på en strand där man var tvungen att sitta/ligga på stenar. Aldrig mer..

När vi var ute och gick såg jag en död.. ja vad är det för nånting?

Sen besökte vi nått gammalt slott eller nått. Det var inte så kul

Varmt var det den dagen. Orkade inte heller fixa mitt hår haha.

På kvällarna brukade jag och mina kusiner tända en brasa.

Tog ett kort när det var solnedgång.

Rätt brun var jag också


onsdag kväll

Jag vet inte riktigt om det är bara jag som irriterar mig på My super sweet 16. Eller iallafall på dom där rika flickorna. När dom nu har pengar och får allt dom pekar på varför inte då vara snygg, eller klä sig snyggt? Helt seriöst dom är ju fula! Och hatar verkligen hur dom beter sig! Fyfan asså. Det är roligare att kolla när det är killar som gör fest. Äsch nog om det. Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter choklad. Jag kanske kan dela med mig om vad jag lyssnar på.. Det kanske kommer några låtar senare. Sen tänkte jag lägga ut några bilder från sommaren. Om jag hittar några!
Jana


glad

Ja idag började ju skolan och det var en bra start ju. Haha, skolan brann! Vi alla elever fick sitta i gympasalen i typ 2-3 timmar och vi åt lunch där också. Men sen så hade dom släckt branden och alla fick hämta sina saker och gå hem. Alla hoppades på att vi skulle vara lediga men rektorn sa att det skulle vara skola imorgon. Jahapp..
Nu när jag satt hemma så ringer min mentor och säger att vi är lediga imorgon! Riiktigt skönt.
Nu ska jag se på My super sweet 16 med Mill.
Jana


top model premiär

Hej alla. Har precis duschat och smörjt in mig i kokos budy butter. Gissa om jag luktar gott.. Nu sitter jag och dricker fanta, äter mandariner och lyssnar på musik. Är verkligen besatt av musik. Men vet ni vad jag kom på? Att idag är det top model premiär och jag har redan missat en del. Men ska ändå kolla nu så jag måste kila. Sen måste jag faktiskt lägga mig tidigare än vanligt för imorgon börjar tråkiga skolan.
Jana

förlåt förlåt förlåt!

jag har verkligen inte uppdaterat något på urlänge, jana har skrivit och skrivit och skrivit. förlåt, men som jana har berättat så har vi varit i falun och så har jag skaffat bilddagbok också. chillmill@ om någon undrar. hahah men aja det har iallfall inte blivit av att skriva något, och jag känner mig verkligen asdålig. hahah men men det här får bli ett snabbt inlägg för jag ska snart fixa mig. ska åka upp med mina päron och handla lite. ska nog kika in i någon affär också tror jag. om det blir något så lägger jag upp bild. men nu ska jag paltta håret. skriver mer sedan /Camilla

gammla bilder

Kollade på lite bilder och såg nämligen några som var otroligt gammla. Det fanns bilder på både mig och mina vänner. Den tiden saknar jag mycket men livet fortsätter framåt. Iallafall så tänkte jag lägga upp tre bilder på några av mina barndomsvänner:


En jättegammal bild på mig&Lina. Tror det var runt sommaren 06.. Iallafall så har jag kännt Lina i 8 år och hon betyder jättemycket för mig. Vi har många minnen tillsammans ända sen dagis till nu. Hon är en av mina allra bästavänner. Caroline Sjögren


En annan bild som jag lägger upp är på den här tjejen. Bilden är nog också tagen år 2006, alltså en mycket gammal bild. Henne lärde jag känna på lekis och hon blev min bästavän direkt. Vi har varit otroligt bra kompisar genom åren och hon står mig närmast idag. Nu har vi även en blogg tillsammans. Camilla Åsén


Den här bilder är också tagen för mycket länge sen. Hon var bland dom första som lärde känna mig. Vi har varit bästavänner när vi var små och har många minnen tillsammans som jag minns än idag. Har alltid betytt mycket och som jag inte vill förlora.
Elin Sjöberg

Ha en bra kväll
Jana

segt

Hela min dag kan man beskriva med bara några ord; data, tv, chips, mat och läsk. Skolan börjar på onsdag och jag känner mig seg. Vill absolut inte börja skolan nu asså..
En annan sak är att min kamra på mobilen har blivit dålig helt plötsligt vilket gör mig sur, för bilder vill man ha i bloggen. Det gör att jag känner att jag behöver antingen köpa en kamra eller en helt ny mobil.
Hoppas det blir mer uppdatering senare på kvällen.
Jana


vi har vunnit, segern är vår!

Nu är jag hemma. Vi har varit borta i tre dagar och det gick hur bra som helst. Vårat Skånelalag fick ha två lag (ett rött och ett vitt.) Iallafall så åkte vi rätt tidigt på morgonen i fredags med en buss bort till Falun. Vi åkte i timmar. Sen kom vi fram och vi åkte till en förläggning där vi skulle bo. Annars så spelade vi matcher, åt mat där och bara chillade på kvällarna. Varje dag gick båda Skånelalagen hem till förläggningen med seger och det ledde till att båda kom till A-final. Det betyder att vi fick möta varandra i finalen och det är ju faktiskt inte sådär jätte roligt, men vi är ju iallafall ett lag. Det slutade med att det röda laget vann med en boll och mitt lag åkte hem med silver. Men ni ska bara veta hur stolt jag är över vårat lag som vann alltihopa. Vi är bara för bra!
Har tyvärr inga bilder från cupen men jag tror att Camilla har några som hon kanske kan bjuda på.
Ha det bra.
Jana


falun

Då var det dags. Imorgon är det bussen vi ska ta till Falun som ligger borta i Dalarna. I timmar ska vi åka och jag hoppas dom går fort, men det tror jag nog. Iallafall så ska det bli roligt för det är det alltid med laget. Vi kommer tillbaka på söndag och jag nås på mobilen. Önska oss lycka till..
Jana

we taking over


00.01

GOTT NYTT ÅR!

chill innan väskpackning

haha 2009! faaaaaaaaaaaaaaaaaaantasktiskt? eller vad säger ni? haha. aja, har precis duschat, och ska snart packa väskan/väskorna tills imrogn, åker ju till dalarna imrogn, eller till falun? haha.. vi ska spela kopparcupen och sova över två nätter, ska väll bli kul? hah. menmen .. vad gör jag nu? ingenting, njuter av 1 januari. haha, men nu ska jag göra ett sånt här.. aa vet inte vad det kallas men? .. ;

HAR DU..
mamma? ja
 pappa? ja
 styvmamma?
styvpappa?
styvsyskon?
bror?
syster? ja
brorson?
systerdotter?
mobiltelefon? ja
eget badrum?
eget rum? ja
swimmingpool?
hot tub?
gästrum?
dator? ja
TV? ja
TOTAL: 7 

säng större än normalt? ja
mer än 4 par skor? ja
solglasögon? ja
klocka? ja
mp3spelare/ipod? ja
en fungerande PS2? ja
nitendo wii?
Xbox som funkar?
nitendo 64 som funkar?
gamboy/advance? ja
gamecube?
nitendo ds?
TOTAL: 7

pokerbord?
basketkorg?
hockeyspel? ja
biljardbord? ja
pingisbord?
TOTAL: 2

nattduksbord?
stereo på rummet? ja
Cd-spelare? ja
har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE?
dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort? ja
TOTAL: 3

Jobb/sommarjobb?
shoppar minst en gång i veckan? ja
har dyr parfym? ja
Msn? ja
Kamera/videokamera? ja
telefon? ja
TOTAL: 5

Scooter, 4hjuling, moppe?
Gitarr/trummor/keyboard?
Något annat instrument?
varit på en kryssning? ja
rest utomlands? ja
haft en personlig tränare?
dyra smycken? ja
träffat en kändis? ja
TOTAL: 4

plattång/locktång? ja
har 1000 spänn på dej just nu? ja
rest i Europa? ja
varit på hawaii?
varit i Asien?
varit i USA?
varit i Australien?
TOTAL: 3

föräldrar har bil? ja
husbil/vagn?
jag har en bil?
TOTAL: 1

hemmagjord mat nästan varje dag? ja
suttit i en limmo?
suttit i en helikopter?
äger en videokamera? ja
egen laptop?
egen dator? ja
TOTAL: 3


totalt : 35
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

RSS 2.0