vad händer idag Camilla?

Ska strax gå ut i solen och steka några timmar.. fyfan vad brun jag är redan nu ser jag! Yes! Efter det kommer jag at bli ännu brunare, lovely. Senare mot kvällen ska jag sätta i färg i håret igen.. eftersom fägern har gått ut lite grann i topparna. Inte bra. Så det ska ske, sen så hoppar jag in i duschen. Rakar benen.. rakar.. aa ni vet, haha! Smörja in med med bodylotion eftersom jag kommer bränan  mig idag, det kan ni ge er fan på! Haha, sen noppar jag ögonbrynen och fixar naglarna. Fy vad mysigt. Anyway, sen sova och vakna upp på tisdagen då vi drar till göteborg. Stor kärlek till det, fan vad taggad jag är alltså!

Men som sagt, solen väntar!

Bild på mig, dagen innan partille förra året.

Kommentarer
Postat av: sofiiaofsweden

hahahaha det är ju fan så .. dom e bara desperata , och vill ha uppmärksamhet ;) har jag sagt alla ;) men du verkar iaf ta åt dej , och det ka jag förstå , bilden i detta inlägget är ju ett säkert bevis på det :) " hej hej jag tar en bild och täcker över Näsan/Munnen/ Ögonen , för dom ble fula på bilden " hahaa herregud orka bli sur ..

2009-06-29 @ 15:12:52
URL: http://sofiiaofsweden.blogg.sen.blogg.se/
Postat av: sofiiaofsweden

hahahah ge upp ? vad ska jag ge upp? att jag tycker alla små brudar är pinsamma å desperata ? hahaha , ojoj du är int eme dpå noterna alls du .. tyckerjag en sak så tycker jag det HÖ HÖ ..

2009-06-29 @ 16:40:19
URL: http://sofiiaofsweden.blogg.sen.blogg.se/
Postat av: sofiiaofsweden

ge upp vad ? hahaha vad jag tycker ? haha nej dulillen nu har du fått något om bakfoten , tycker jag något så gör jag det :P så sluta gnälla , din åsikt räknas inte ens hahaha .. så om jag ycker att små flcikor är desperata å pinsamma och blir uttnyddjade för att dom är så jävla blåsta , vad ska dugöra åt deet ? Man får tycka vad man vill i detta landeet :D haha ..

2009-06-29 @ 16:42:48
URL: http://sofiiaofsweden.blogg.sen.blogg.se/
Postat av: sofiiaofsweden

Oj trodde inte den första blev postad ;)

2009-06-29 @ 16:43:06
URL: http://sofiiaofsweden.blogg.sen.blogg.se/
Postat av: Anonym

ska du färga blondt? :)

2009-06-29 @ 18:43:18
URL: http://sarahpalmberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

färgen går inte ur topparna, om topparna blir ljusare än resten av håret betyder de att de är slitet, de blir ljusare än resten av håret..

2009-06-30 @ 20:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0