bakterier fräter sönder Jacksons hud



Michael Jackson var som vanligt maskerad när han lämnade sitt läkarbesök i Beverly Hills i tisdags, men hudutslagen gick inte att dölja. Nu går brittiska The sun ut med uppgifter som pekar på att popkungen lider av en akut hudsjukdom som hotar att fräta sönder hans hud.

Experter varnar att bakterierna är så farliga att de kan utplåna stora delar av huden på Michaels ansikte och kropp. Eftersom vanligt penicillin inte biter på 50-åringens typ av stafylokocker får han antibiotika i dropp för att bota sjukdomen.

- Infektionen har spridit sig över hans ansikte och kropp och behandlas grundligt av läkarna. Det finns en risk att läget förvärras ytterligare och förvandlas till en hudätande åkomma, så han övervakas mycket noggrant.  

Enligt The sun kan Michael ha smittats av mördarbakterierna under en skönhetsoperation.  

- Michael Jackson har fått en allvarlig stafylokockinfektion som uppstod när han lät operera sin näsa, säger en källa till tidningen.  

Anthony Youn är en framstående plastikkirurg i USA och han blir oroad när The sun visar bilderna för honom.  

- Det kallas för "superinfektion" eftersom den är resistent mot vanlig antibiotika. Det syns att hans hud är röd och inflammerad.  

Michaels hälsa har varit föremål för många skriverier den senaste tiden. Enligt uppgift lider han av en potentiellt livshotande lungsjukdom, men dessa rapporter har dementerats av stjärnans talesman.

Allt är taget från msn.se

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0